Kundeinformation

Information til vores kunder

Hos Favrskov Bilpleje er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os, og til det arbejde vi udfører. Derfor er vores informationsniveau altid højt, så vi sikrer os en tillid fra vores kunder – både private og erhvervskunder.

På denne side kan du derfor få information om vores arbejde, produkter og alt det med småt.

Kun de bedste produkter

Vi benytter altid de bedste produkter inden for bilpleje. Det gør vi blandt andet for at kunne leve op til vores egne skrappe krav om høj kvalitet og ansvarlighed over for vores miljø.

Vi benytter udelukkende professionelle produkter fra kendte mærker som 3M. Vi ved nemlig, at gode produkter af høj kvalitet, har en positiv effekt på det endelige resultat, som vi til enhver tid skal kunne stå inde for. En stor del af vores produkter er desuden vandbaserede og miljøvenlige.

Hos Favrskov Bilpleje har vi nemlig respekt for vores miljø. Alt arbejde udføres på vores moderne værksted med olieudskiller, og vi sætter en ære i at være ansvarlige, når det kommer til vores miljø.

Tøm bilen

Når vi får en bil ind på vores værksted, er det vigtigt for os, at vi kan effektive med det samme – og faktisk kan du hjælpe os med at øge vores effektivitet.

I stedet for at bruge tiden på at tømme din bil, vil vi nemlig hellere bruge tiden på at give din bil optimal og professionel pleje. Derfor beder vi alle vores kunder at fjerne løst monteret udstyr. Det kan for eksempel være din GPS, solbiller, penge og CD’er.

Hvis du husker at fjerne alt dette inden indlevering, kan vi igangsætte vores arbejde med det samme. Det skal dog nævnes, at ved bortkomst hæfter køretøjets ejer selv for dette.

Tillæg

Vores priser på både indvendig pleje, udvendig pleje og alle vores forskellige pakkeløsninger vil du altid kunne finde her på siden.

Der kan dog komme enkelte tillæg, hvis din bil har mange hundehår. Så tager det nemlig os længere tid at få din bil helt ren og til igen at fremstå som ny.

Derudover kan der også forekomme tillæg, hvis du har en større bil. Det gælder blandt andet biler som SUV, MPV, 4×4 og kassevogne.

Alle eventuelle tillæg bliver altid aftalt, når bilen indleveres. På den måde undgår du nogle overraskelser – udover naturligvis hvor flot din bil er, når vi er færdige med den.

Pasningsaftale

Vidste du, at vi hos Favrskov Bilpleje tilbyder fleksible pasningsaftaler? På den måde holder vi din bil skinnende ren både indvendigt og udvendigt, og du slipper for at vente for længe med igen at få følelsen af ny bil, når du sætter dig ind i kabinen, eller når du betragter din bil i indkørslen.

Hos os er fleksibilitet en høj prioritet, og derfor kan vi altid lave skræddersyede pasningsaftaler, der passer nøjagtig til dig og din bils behov.

Skader

Nogle skavanker på din bil vil kræve ekstra arbejde for os. Det kan for eksempel være, at lakken på dit køretøj er beskadiget gennem mathed, farveforskelle eller ridser. Disse skader kræver ekstra arbejde af os, og er derfor ikke medregnet i vores tilbud.

Hvis din bil har nogle særlige skader, inden den skal indleveres til os, skal dette bestilles på forhånd, så vi kan tage højde for det ekstra stykke arbejde.

Lakforsegling

Når dit køretøj får lakforsegling hos Favrskov Bilpleje giver vi 1 års glansgaranti. Derudover giver vi mulighed for at udbygge glansgarantien op til 6 år. Det kræver dog, at bilen bliver efterbehandlet hver 12. måned +/- 14 dage.

På den måde sikrer du dig et længerevarende godt resultat, som både du og vi kan være tilfredse med.

Storkundefordele

Hos Favrskov Bilpleje har vi både private kunder og erhvervskunder. Hvis du er erhvervskunde, vil vi gerne give dig et attraktivt tilbud, hvis ordren drejer sig om 5 eller flere biler.

Når det kommer til vores erhvervskunder er fleksibilitet altid i højsædet. Du kan læse mere om dine muligheder for erhvervsaftaler her.

Vi klarer det hele

Hos Favrskov Bilpleje tilbyder vi alt inden for bilpleje og klargøring af alle typer køretøjer. Det gælder både biler, campingvogne, motorcykler, traktorer og entreprenørmaskiner.

Vi skræddersyer tilbud og indsatser, der matcher den enkelte kundes behov, da vi mener, at vi på den måde opnår det bedste resultat, som vi kan være stolte af.

24-7-365

Vi ved, at det i en travl hverdag kan være en udfordring at få det hele til at passe. Vi tilbyder altid at hente din bil derhjemme eller på din arbejdsplads og aflevere den igen, når vi er færdige. På den måde skal du ikke undvære bilen på de tidspunkter, hvor du har mest brug for den. Faktisk tilbyder vi også at hente bilen inden for 25 kilometers afstand fra Hadsten på din arbejdsplads og sætte en lånebil til dig – så bytter vi tilbage dagen efter. På den måde skal du ikke undvære en bil, når du skal bruge en.

Vi tilbyder desuden weekendservice for dem, der har ekstra travlt i hverdagen. Tøv ikke med at kontakt os så vi kan finde muligheden for en fleksibel weekendaftale.

 

 

Favrskov Bilpleje

  • Over Hadstenvej 26
    8370 Hadsten
  • CVR: 30965248

Åbningstider

  • Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
  • Lørdag - Søndag: Efter aftale

Bilpleje22 25 14 97